AKTUELNO

Advokat Miljkan Karličić otkrio detalje tužbe i šta je sve Lukas poklonio Sonji.

Kako je tokom ranih jutarnjih časova danas priveden estradni menadžer Saša Mirković, najnovija vest je da je sa njim "pao" i folker Aca Lukas. Naime, protiv folk pevača Ace Lukasa i bivšeg generalnog sekretara FK "Timok" Dragana Paunovića, podneta je krivična prijava zbog sumnje da su zajedno sa Sašom Mirkovićem oštetili FK „Timok“ za nekoliko miliona dinara.

Prema nezvaničnim informacijama, Lukas i Paunović se sumnjiče da su u periodu od avgusta 2013. do februara 2015. godine, a u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi za „Timočka TV i radio“ AD, iskoristili svoj položaj u FK „Timok“ i zaključili štetan ugovor po klub.

Foto: Pink.rs

Foto: Media Centar Beograd

S druge strane, ovih dana svi mediji bruje o sukobu bivših supružnika- Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Ovaj razlaz poprimio je oblike filmskog scenarija, a nakon Sonje, sada je i Lukas zatražio pomoć od nadležnih organa.

Foto: Instagram

Pre nekoliko dana Aca je podneo krivičnu prijavu protiv Sonje, zbog emocionalnog zlostavljanja njihove ćerke Viktorije, a tražio je i da se donese privremena mera o zabrani izvođenja Viktorije iz Srbije, bez pisane saglasnosti oca.

Sve to potvrdio je i Lukasov advokat Miljkan Karličić i koji je izjavio da Aca sada samo čeka reakciju nadležnih organa.

Gospodin Aleksandar Vuksanović u ovom momentu čeka rekacije tužilaštva, policije i Centra za socijalni rad. Trenutno smo koncentrisani na epilog krivičnih prijava za emocionalno zlostavljanje ćerke Viktorije i na ishod predloga za donošenje privremene mere o zabrani izvođenja male Viktorije iz Srbije bez pisane saglasnosti oca - izjavio je Lukasov advokat.

Lukasu proteklih dana svakako nije lako, jer iako je sada on podneo prijavu protiv Sonje, podsetimo da je pre samo nekoliko dana potpisao s Tužilaštvom sporazum o priznanju krivice da je fizički napao bivšu suprugu. Kako će se sve tužbe realizovati, saznaćemo u narednom periodu!

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

'